Перейти к содержимому


DHCP + Wi-FI


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 18

#1 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 31.10.2012 - 11:46

Привіт,наразі працює в мене така зв"язка модем ZHONE PARADYNE 6211,як шлюз + Tp-LINK 941 ND,як Роутер який і підіймає сесію,наразі все PPoE...хочу настроїти DHCP,на телефонні прохання служби підтримки про перевід чую відмазки,типу не той модем,ше не час і т.д.,хоча в брата,який живе поруч,і в якого акційний ZTE,перехід вже відбувся близько місяця тому,все чудово працює...
Звідси кілька питань:
1.Можливо щоб пришвидшити перевід тимчасово взяти брата ZTE,перевести його назад в PPoE і дочекатись таким чином шоб мене перевели???
2.Заодно брату,теж тимчасово,поставити свою зв"язку,налаштувати під DHCP???
2.1.Якщо я запущу ZHONE PARADYNE 6211 + Tp-LINK 941 ND під DHCP в брата,мені вже нічого не доведеться міняти в налаштуваннях в себе на лінії,коли поставлю собі назад,правда ж?
2.2.Як налаштувати саму звя"зку,модем як роутер в DHCP,а роутер тупо як точка доступу,чи є ще якісь альтернативні варіанти???
Дякую наперед і соррі,якщо щось схоже вже обговорювались просто хочу скопом прояснити для себе ці питання!!!

#2 chumak_ig

chumak_ig

    Стажер

  • Модераторы
  • 1361 сообщений
  • Откуда :Київ
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 291
Профи

Отправлено 31.10.2012 - 11:58

stefko
А чем вас PPoE то не устроил? Если всё работает то лучше не трогайте. Всему своё время. Услугу ещё тестируют. У кого-то всё ок у кого-то нет. Вы же не хотите стать последним, верно?
D-Link DSL-2640U/NRU, Utels "Супер 79" (Ethernet)

#3 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 31.10.2012 - 12:01

Просмотр сообщенияchumak_ig (31.10.2012 - 11:58) писал:

stefko
А чем вас PPoE то не устроил? Если всё работает то лучше не трогайте. Всему своё время. Услугу ещё тестирует. У кого-то всё ок у кого-то нет. Вы же не хотите стать последним, верно?
Власне шо дуже сподобалась "отзивчевость" інтернету і пінг впав пристойно,тобто реально зрівняти можливо,і набагато комфортніше працювати,отаке!!!

#4 Гость_kk89_*

Гость_kk89_*
  • Гости
Репутация: 0

Отправлено 31.10.2012 - 12:04

stefko

От вас переведуть а якщо ваш модем просто не буде працювати з данной технологією а брат на зад попросить свій модем, що ви будете робити назад уже не переведуть! Чекайте і ваша черга прийде! А якщо вже не терпиця візьміть і ви модем за гривню і можливо переведуть як черга підійде, менеше місця буде займати!!!

Сообщение отредактировал kk89: 31.10.2012 - 12:06


#5 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4084 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 31.10.2012 - 12:09

stefko,
1. Вряд, автоперевод недельку займет пока модем найдут.
2. Можно попробовать, выявить глюки связки на ДХЦП, если будут.
2.1 . Ничего, если используете все параметры одинаково.
2.2. Модем бридж, роутер по ДХЦП.
С наилучшими пожеланиями,
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#6 chumak_ig

chumak_ig

    Стажер

  • Модераторы
  • 1361 сообщений
  • Откуда :Київ
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 291
Профи

Отправлено 31.10.2012 - 12:10

stefko
kk89 уже опередил. От себя лишь добавлю, что свой TP-link вы к любому модему прикрутить сможете.
D-Link DSL-2640U/NRU, Utels "Супер 79" (Ethernet)

#7 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 31.10.2012 - 12:31

Тобто Укртелеком роздуплиться шо в мене ZTE,і почне міграція десь за тиждень???...а якщо додатково службу підтримки напрягти????
Ну впринципі час маю,бо думаю шо вдасться все-таки в брата мою зв"язку запустити,так як інструкції по ручному переводу є ж,а Zhone на Broadcom'і,і по інтерфесу дуже схожий на класичний D-Link 2500!!!

#8 chumak_ig

chumak_ig

    Стажер

  • Модераторы
  • 1361 сообщений
  • Откуда :Київ
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 291
Профи

Отправлено 31.10.2012 - 12:35

stefko
Так а что там мудрить то? В модеме в бридже только VPI/VCI поменять на 1/40 (вместо 1/32) и в роутере соединение поменять с PPoE на DHCP. Должно заработать.
D-Link DSL-2640U/NRU, Utels "Супер 79" (Ethernet)

#9 yaroslav2468

yaroslav2468

    Новичок

  • Форумчане
  • Pip
  • 56 сообщений
  • Откуда :Дубровица
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -10
 

Отправлено 04.11.2012 - 14:50

Чому в телекому і не перевести вас і на простому TP-лінку? по причині що (якщо буде ZTE) вони автоматично "поковиряються" в прошивці і замість PPPoE поставлять DHCP?? просто щоб вас перевели на АТС та порту, а ви вже самі вручну налаштовуйте DHCP( ТП-лінк)..телефонуйте ще раз и кажіть, що у вас погано працює на PPPoE, а через пару будинків у абонента стоїть DHCP и все добре)придумайте легенду..

Сообщение отредактировал yaroslav2468: 04.11.2012 - 14:52

Модем- ZXV10H108L + Dlink 2500U (тест); Тариф- Ого Легкий;
Профиль на порту 24000\3000; Max Rate - 23580\4718

#10 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 10.11.2012 - 15:11

Ситуація наступна:минулої неділі беру в брата ZTE,для повної "автентичності" переходу,прошиваю його в 19-ту прошивку,яка була до переходу на DHCP,і підключаю налаштувавши PPoE...працює,систематично заходив на my.ukrtelecom.ua,в надію побачити MIGRATING або DHCP,ніфіга,натомість вчора ввечері,відвалюється нет,і не піднімається,заходжу на my.ukrtelecom.ua - ніфіга,далі PPoE,заходжу на ТелНет модема,бачу він вже на 21-ій прошивці,налаштований лише на DHCP,так всю ніч,нічого не помінялось,вранці дзвоню на службу підтримки,відповідають:"...типу так буває,у Вас і надалі PPoE,налаштуйте вручну...",так і зробив...во таке :(((((

#11 deconstructionist

deconstructionist

    Посетитель

  • Форумчане
  • PipPipPip
  • 177 сообщений
  • Откуда :Славянск
  • Регион услуги:Донецк
Репутация: 12
Начинающий

Отправлено 10.11.2012 - 15:27

Просмотр сообщенияstefko (10.11.2012 - 15:11) писал:



Ситуація наступна:минулої неділі беру в брата ZTE,для повної "автентичності" переходу,прошиваю його в 19-ту прошивку,яка була до переходу на DHCP,і підключаю налаштувавши PPoE...працює,систематично заходив на my.ukrtelecom.ua,в надію побачити MIGRATING або DHCP,ніфіга,натомість вчора ввечері,відвалюється нет,і не піднімається,заходжу на my.ukrtelecom.ua - ніфіга,далі PPoE,заходжу на ТелНет модема,бачу він вже на 21-ій прошивці,налаштований лише на DHCP,так всю ніч,нічого не помінялось,вранці дзвоню на службу підтримки,відповідають:"...типу так буває,у Вас і надалі PPoE,налаштуйте вручну...",так і зробив...во таке :(((((

Сей вопрос уже неоднократно обсуждался,у Вас в мопеде не отключена функция TR-069.

ночью по тихому УТК  прошил Ваш мопед,сделано это было криво,поэтому сбрасывайте на заводские настройки,и вручную вбивайте данные для подключения,попробуйте как и PPPOE так и DHCP   :wink:



#12 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 10.11.2012 - 15:35

Сей вопрос уже неоднократно обсуждался,у Вас в мопеде не отключена функция TR-069.

ночью по тихому УТК  прошил Ваш мопед,сделано это было криво,поэтому сбрасывайте на заводские настройки,и вручную вбивайте данные для подключения,попробуйте как и PPPOE так и DHCP   :wink:
[/quote]
Та для чого мені вбивати "TR-069",навмисне відновлював сток шоб вона працювала,шоб коректно запустили DHCP,модем вони то перепрошили,але от на станції залишили PPoE,як завжди все через задницю....

#13 deconstructionist

deconstructionist

    Посетитель

  • Форумчане
  • PipPipPip
  • 177 сообщений
  • Откуда :Славянск
  • Регион услуги:Донецк
Репутация: 12
Начинающий

Отправлено 10.11.2012 - 16:11

я Вам не говорил вбивать настройки для TR-069,читайте внимательно,я сказал сбросить настройки мопеда до заводских и настроить соединение

#14 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 10.11.2012 - 16:26

Просмотр сообщенияbustas (10.11.2012 - 16:11) писал:

я Вам не говорил вбивать настройки для TR-069,читайте внимательно,я сказал сбросить настройки мопеда до заводских и настроить соединение
та ж впринципі все так і зроблено...модем оновився до 21-ої,в сток,я лише додав PPoE,щоб просто підняти Нет,і все!!!

#15 deconstructionist

deconstructionist

    Посетитель

  • Форумчане
  • PipPipPip
  • 177 сообщений
  • Откуда :Славянск
  • Регион услуги:Донецк
Репутация: 12
Начинающий

Отправлено 10.11.2012 - 17:32

Просмотр сообщенияstefko (10.11.2012 - 16:26) писал:

Просмотр сообщенияbustas (10.11.2012 - 16:11) писал:

я Вам не говорил вбивать настройки для TR-069,читайте внимательно,я сказал сбросить настройки мопеда до заводских и настроить соединение
та ж впринципі все так і зроблено...модем оновився до 21-ої,в сток,я лише додав PPoE,щоб просто підняти Нет,і все!!!

и инет не работает как я Вас понимаю?


попробуйте вбить настройки для DHCP

а еще лучше сделайте скрины как настраивали



#16 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 10.11.2012 - 22:57

Працює,просто вручну додав ще один профіль ППоЕ,і все...

#17 yaroslav2468

yaroslav2468

    Новичок

  • Форумчане
  • Pip
  • 56 сообщений
  • Откуда :Дубровица
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -10
 

Отправлено 10.11.2012 - 23:04

тобто у вас стоїть DCHP и PppoE?? посмотрите по айпи, если начинается с 37 тогда у вас DHCP)но я думаю что у вас инет не DHCP
Модем- ZXV10H108L + Dlink 2500U (тест); Тариф- Ого Легкий;
Профиль на порту 24000\3000; Max Rate - 23580\4718

#18 stefko

stefko

    Гость

  • Пользователи
  • 10 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львов
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 11.11.2012 - 10:55

195.5.5.209,так налаштовано два профілі,але конектится лише по ППоЕ,профіль DHCP,він там зашитий програмно,його навіть видалити неможливо!!!

#19 VicNes

VicNes

    Бывалый

  • Форумчане
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1159 сообщений
  • Откуда :Очаков
  • Регион услуги:Николаев
Репутация: 399
Профи

Отправлено 11.11.2012 - 13:54

195.5.5.х адреса шлюзов PPPoE
Насчет удаления. Что при выборе Connection Name - DHCP внизу справа не появляется кнопка Delete
ZXV10 H108L V1.0.00_UKRT19 -> Mikrotik RB951Ui-2HND
DHCP, «Вільний» 3 сорта, IPTV,  внутрисеть




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей