Перейти к содержимому

Оголошення

ЗАЯВА: МЗС України рекомендує громадянам України утриматися від відвідання Російської Федерації

  Автор: Dialer

Проблема синхронізації часу з Internet

dhcp neutron синхронізація часу


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 44

#1 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 28.03.2013 - 18:43

Вітаю,
після зміни типу підключення в модемі ZTE з РРРоЕ на DHCP перестала працювати синхронізація часу у маласенькій програмі Neutron, котра вже багато років служить бездоганно. У чому може бути причина?

#2 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4310 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1248
Профи

Отправлено 28.03.2013 - 19:23

а штатная синхронизация времени в windows?

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через RDP.

Изображение

#3 storm3128

storm3128

    (;,,;)

  • Администраторы
  • 2131 сообщений
  • Откуда :АТС 413
  • Регион услуги:Київ
Репутация: 563
Профи

Отправлено 28.03.2013 - 19:29

Цитата

Neutron uses the standard Time protocol (UDP port 37). See RFC 868 for more details. It is not an SNTP (UDP port 123) client.
Since the protocol only allows accuracy down to the second you may not get the most accurate time possible
Изображение
Kill it with fire.
Переходьте на ntp!
Паранойя - ни разу не болезнь, а критерий профпригодности. Для непараноиков есть масса позиций объединенных термином "офисный планктон" -- akmal_d (linux.org.ru)
ASUS AM602 + Netgear WNDR3800 (OpenWRT, r33741 + patches) - Укртелеком+Киевстар
Есть вопрос - задайте его на форуме. В личке общие вопросы не обсуждаю.
Конвертор списка воспроизведения IPTV в udpxy-совместимую форму

#4 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 09:25

Просмотр сообщенияSySOPik (28.03.2013 - 19:23) писал:

а штатная синхронизация времени в windows?
та, ніби, працює, але потрібно вручну заходити і синхронізовувати... не то

#5 storm3128

storm3128

    (;,,;)

  • Администраторы
  • 2131 сообщений
  • Откуда :АТС 413
  • Регион услуги:Київ
Репутация: 563
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 09:27

Так пишуть же там у віконці: "наступна синхронізація відбудеться...". Брешуть?
https://www.google.c...indows interval
Паранойя - ни разу не болезнь, а критерий профпригодности. Для непараноиков есть масса позиций объединенных термином "офисный планктон" -- akmal_d (linux.org.ru)
ASUS AM602 + Netgear WNDR3800 (OpenWRT, r33741 + patches) - Укртелеком+Киевстар
Есть вопрос - задайте его на форуме. В личке общие вопросы не обсуждаю.
Конвертор списка воспроизведения IPTV в udpxy-совместимую форму

#6 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 09:48

Просмотр сообщенияstorm3128 сказал:

Переходьте на ntp!
детальніше?

Просмотр сообщенияstorm3128 сказал:

Так пишуть же там у віконці: "наступна синхронізація відбудеться...". Брешуть?
ні, але треба хоча один раз зайти і самому синхронізувати, тоді так і пише. (служба часу запускається автоматом. чому так -- не знаю)

#7 storm3128

storm3128

    (;,,;)

  • Администраторы
  • 2131 сообщений
  • Откуда :АТС 413
  • Регион услуги:Київ
Репутация: 563
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 10:44

Просмотр сообщенияПацан сказал:

детальніше?
я там вище лінк кидав.
Паранойя - ни разу не болезнь, а критерий профпригодности. Для непараноиков есть масса позиций объединенных термином "офисный планктон" -- akmal_d (linux.org.ru)
ASUS AM602 + Netgear WNDR3800 (OpenWRT, r33741 + patches) - Укртелеком+Киевстар
Есть вопрос - задайте его на форуме. В личке общие вопросы не обсуждаю.
Конвертор списка воспроизведения IPTV в udpxy-совместимую форму

#8 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 13:32

Просмотр сообщенияstorm3128 сказал:

я там вище лінк кидав.
про протокол часу я читав. мене цікавить чим тоді замінити Neutron

#9 storm3128

storm3128

    (;,,;)

  • Администраторы
  • 2131 сообщений
  • Откуда :АТС 413
  • Регион услуги:Київ
Репутация: 563
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 14:35

Вбудованим у вінду клієнтом, або нагуглити один з 100500 сторонніх.
Паранойя - ни разу не болезнь, а критерий профпригодности. Для непараноиков есть масса позиций объединенных термином "офисный планктон" -- akmal_d (linux.org.ru)
ASUS AM602 + Netgear WNDR3800 (OpenWRT, r33741 + patches) - Укртелеком+Киевстар
Есть вопрос - задайте его на форуме. В личке общие вопросы не обсуждаю.
Конвертор списка воспроизведения IPTV в udpxy-совместимую форму

#10 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 16:51

Просмотр сообщенияstorm3128 сказал:

Вбудованим у вінду клієнтом,
про це я вже писав вище - чогось не хоче автоматом. питання в тому, чого б це раптом перестала коректно працювати програма після зміни налаштувань укртелекомом. до того моменту було все ОК

#11 VicNes

VicNes

    Бывалый

  • Форумчане
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1201 сообщений
  • Откуда :Очаков
  • Регион услуги:Николаев
Репутация: 411
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 18:19

Є така стара добра команда - net time. Пишемо скрипт, вставляємо в автозавантаження або планувальник завдань.

#12 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 19:12

Просмотр сообщенияVicNes сказал:

Є така стара добра команда - net time.
а хіба вона працює з віддаленими інтернет-джерелами. у мене -- ні.

#13 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4310 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1248
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 19:22

Просмотр сообщенияПацан сказал:

про це я вже писав вище - чогось не хоче автоматом.
Все прекрасно работает, может стоит копнуть поглубже?

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через RDP.

Изображение

#14 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 29.03.2013 - 21:30

Просмотр сообщенияSySOPik сказал:

Все прекрасно работает, может стоит копнуть поглубже?
ну, не знаю, не знаю... коли система завантажується, заходжу в закладку синхронізації, бачу таке, як у першому скріншоті Прикрепленный файл  Изображение 463x483.jpg   26.68К   39 Количество загрузок:, а після ручної синхронізації я вже бачу інше: Прикрепленный файл  Изображение 2 463x483.jpg   29.21К   42 Количество загрузок:. проте після зазначеного часу синхронізації знову заходжу туди -- минулий і прогнозований час синхронізації не змінився. тому я й не знаю, як воно працює

#15 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4310 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1248
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 21:39

Синхронизация прошла. Непонятно что у Вас там намучено. Все должно работать.

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через RDP.

Изображение

#16 VicNes

VicNes

    Бывалый

  • Форумчане
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1201 сообщений
  • Откуда :Очаков
  • Регион услуги:Николаев
Репутация: 411
Профи

Отправлено 29.03.2013 - 22:00

Вот еще.

Цитата

Настроить частоту и правила автоматической синхронизации времени в Windows 7 можно так:  Пуск - Панель управления - Администрирование - Планировщик заданий - Библиотека планировщика заданий - Microsoft - Windows - Time Synchronization - Триггеры - Свойства - Триггеры - Изменить (здесь всё настраивается)


#17 Пацан

Пацан

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 28 сообщений
  • Откуда :Дрогобич
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 30.03.2013 - 11:34

Просмотр сообщенияVicNes сказал:

Настроить частоту и правила автоматической синхронизации времени в Windows 7 можно так: Пуск ... Time Synchronization - Триггеры - Свойства - Триггеры - Изменить (здесь всё настраивается)
У мене Windows 8 Pro. Та ніби й налаштовано все. Спеціально перевів годинник на 5 хв назад. за день він так і не синхронізувався.

#18 bazzzilio

bazzzilio

    Опытный

  • СуперМодераторы
  • 4305 сообщений
  • Откуда :Чернігівська обл
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 653
Профи

Отправлено 30.03.2013 - 12:19

Просмотр сообщенияПацан сказал:

Спеціально перевів годинник на 5 хв назад. за день він так і не синхронізувався.
Зазвичай час синхронізується один раз на тиждень. Тобто, якщо в період між автосинхронізаціями Ви крутите годинником, як циган сонцем, то механізм синхронізації про це не здогадується аж до наступної спроби синхронізації. Якщо Вам дуже необхідна вкрай висока точність годинника Вашого комп’ютера - виконуйте команду w32tm /resync з правами адміністратора хоч щохвилини, вручну, чи за розкладом. І, за бажанням, можете змінити сервер точного часу, скажімо, на один з цих
	 server 0.ua.pool.ntp.org
	 server 1.ua.pool.ntp.org
	 server 2.ua.pool.ntp.org
	 server 3.ua.pool.ntp.org

FTTH EPON 30/30 + Mikrotik RB951Ui-2HnD

#19 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4310 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1248
Профи

Отправлено 30.03.2013 - 12:48

Просмотр сообщенияbazzzilio сказал:

хоч щохвилини
однозначно сервера синхронизации ему спасибо не скажут

Не понимаю зачем гонятся за такой свистоперделкой, если часы ходят очень точно и отставание ну буквально пару секунд в месяц. Неужели у вас 10 минут в день отставание?

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через RDP.

Изображение

#20 VicNes

VicNes

    Бывалый

  • Форумчане
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1201 сообщений
  • Откуда :Очаков
  • Регион услуги:Николаев
Репутация: 411
Профи

Отправлено 30.03.2013 - 13:33

Просмотр сообщенияПацан сказал:

У мене Windows 8 Pro
І що, в ній немає планувальника? За аналогією подивитися не можна?

Цитата

Та ніби й налаштовано все
Тоді покажіть параметри завдання, час запуску, період, час останньої синхронізації.

У мене наприклад стоїть в 10.00 неділі щотижня. Природно що

Цитата

за день він так і не синхронізувався.
Встановіть періодичність синхронізації 15 хвилин і грайтеся

SySOPik Может человек спутники запускает, или отслеживает их пролет.





Свернуть %s Похожие темы

  Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
проблема с вирусней stas_s2h
  • 28 Ответов
  • 4080 Просмотров
Проблема ч броузером Opera 9.10 -=Sasha=-
  • 16 Ответов
  • 2555 Просмотров
Проблема с подключением в Луганске! 0madem
  • 14 Ответов
  • 3027 Просмотров
HELP! проблема с подключением Sanio99
  • 0 Ответов
  • 1660 Просмотров
Невелика проблема... Dim@sik
  • 42 Ответов
  • 4534 Просмотров

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей