Перейти к содержимому

Оголошення

ЗАЯВА: МЗС України рекомендує громадянам України утриматися від відвідання Російської Федерації

  Автор: Dialer

Інтерактивне ТВ + VGA монітор


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 4

#1 OGOTV

OGOTV

    Наблюдатель

  • Пользователи
  • 1 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 13.10.2015 - 15:08

Хочу підключить Маг 255( інтерактивне тв укртелеком ) до VGA  монітора. Купив переходнік китайський на аукро. Зветься конвертер с HDMI на VGA + звук. З HDCP. Короче запускаеться тільки стартове меню перше там де Wellcome, а далі нічого не показує. Монітор блимає індікатором, як наче вимкнений. Наскільки я зрозумів на приставці стоїть якась защита. Що можна зробить в даній ситуації?

Сообщение отредактировал SySOPik: 13.10.2015 - 19:23
Убрал конский размер шрифта


#2 bazzzilio

bazzzilio

    Опытный

  • СуперМодераторы
  • 4305 сообщений
  • Откуда :Чернігівська обл
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 653
Профи

Отправлено 14.10.2015 - 10:31

Просмотр сообщенияOGOTV сказал:

Монітор блимає індікатором, як наче вимкнений. Наскільки я зрозумів на приставці стоїть якась защита
Може бути невідповідність вхідного сигналу (1080 P або I, 50 або 60 Hz), тому монітор може не показувати. Маю дещо іншу "приставку" - на телевізорі зображення нормальне, на Asus MW221 (1680х1050, HDMI-DVI adapter) - мерехтить, на Samsung S22B350 (1920x1080, той самий адаптер) - не показує взагалі.
FTTH EPON 30/30 + Mikrotik RB951Ui-2HnD

#3 bazzzilio

bazzzilio

    Опытный

  • СуперМодераторы
  • 4305 сообщений
  • Откуда :Чернігівська обл
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 653
Профи

Отправлено 16.10.2015 - 05:22

Автоматическое сообщение
Тема была перенесена из "«ОГО» от УкртелекомПомощь в настройке" в "РазноеОффтопОГОффтопка".
FTTH EPON 30/30 + Mikrotik RB951Ui-2HnD

#4 s_e_a

s_e_a

    Новичок

  • Пользователи
  • Pip
  • 42 сообщений
  • Откуда :Марїуполь
  • Регион услуги:Донецк
Репутация: 2
Новичок

Отправлено 05.11.2015 - 23:08

ап, кто-нибудь пофиксил? Та же проблема только подключение к монитору через полноценный HDMI, без всяких переходников.

#5 Dialer

Dialer

    Опытный

  • Администраторы
  • 2569 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 311
Профи

Отправлено 15.12.2015 - 07:42

Цитата

Наскільки я зрозумів на приставці стоїть якась защита. Що можна зробить в даній ситуації?
Може буди невідповідність роздільної здатності монітору, до тієї що транслює приставка. Ваш монітор може не підтримувати виску роздільну здатність, тому вимикається.
http://відшукай.укр - блокируется зона .ru и некоторые другие неблагонадежные сайты
політичний блог: http://politiko.ua/blog-102482




Свернуть %s Похожие темы

  Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Інтерактивне TV Проблема с пингом. Whack22
  • 9 Ответов
  • 1252 Просмотров
Застарілий монітор і драйвера до нього Арманьяк
  • 7 Ответов
  • 891 Просмотров

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей