Перейти к содержимому


Нові тарифи? Варто переходити?

укртелеком тарифи 24

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 7

#1 term0stat

term0stat

    Гость

  • Пользователи
  • 4 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 11.04.2017 - 14:47

Вітаю!
Зайшов на сайт Укртелекому. І здивувася, що замість тарифів — безліміт.
Моє місто є у списку, де за безліміт потрібно платити 100 грн. Швидкість буде максимально можлива для моєї лінії.

1. Чому не перевели автоматично на новий тариф? Зараз у мене 5 мб.
Потрібно йти писати заяву?

2. Чи варто підключатись до цього безліміту? (можливості зміни провайдеру – немає)

#2 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4247 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1232
Профи

Отправлено 11.04.2017 - 16:46

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

1. Чому не перевели автоматично на новий тариф? Зараз у мене 5 мб.
Ну так зайдіть в систему самобслуговування та подивіться що у Вас там.

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

2. Чи варто підключатись до цього безліміту? (можливості зміни провайдеру – немає)
якщо 5 мб мало, лінія може більше, ціна влаштовуе то чого б і ні?

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через торрент протокол.

Изображение

#3 term0stat

term0stat

    Гость

  • Пользователи
  • 4 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 11.04.2017 - 21:22

SySOPik, дякую за відповідь.
Але, під тим логіном, що у мене є – увійти в «Мій Укртелеком» я не можу. Відновити теж. Залишається дзвонити в тех. підтримку.
Або щоб змінити тариф сходити в регіональне управління.

Цікавить інше, я так розумію це нові тарифи? Раніше такого не було. Були такі: до 5, до 10, до 20 (чи якось так).

До-речі, як можна дізнатись свою спроможність лінії? (Прокладали майже 7 років назад.)
В мому модемі, є певні значення лінії — затухання, шум і тп. Це має якусь роль до пропускної здатності?

#4 DeepForest

DeepForest

    Осваивающийся

  • Форумчане
  • PipPip
  • 107 сообщений
  • Регион услуги:Харків
Репутация: 12
Начинающий

Отправлено 11.04.2017 - 23:13

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

Або щоб змінити тариф сходити в регіональне управління.
можна на сайті my.ukrtelecom.ua

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

Цікавить інше, я так розумію це нові тарифи? Раніше такого не було. Були такі: до 5, до 10, до 20 (чи якось так).
подивіться ось тут http://www.ukrteleco...ariffs/internet останній пункт Зміни в тарифах на інтернет з 01.03.2017

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

До-речі, як можна дізнатись свою спроможність лінії? (Прокладали майже 7 років назад.) В мому модемі, є певні значення лінії — затухання, шум і тп. Це має якусь роль до пропускної здатності?
Зараз йде модернізація УТ, також у Львові. Встановлюють спеціальні "Активні Шафи" Якщо Вас підключили до такої, то Ваша швидкість повинна зрости теоретично десь до 20мбіт(тому й змінили тарифи та їх назви)
Так, Ви самі можете подивіться параметри лінії та її швидкість у себе на модемі і викласти сюди скріншот, якщо незрозуміло.Також параметри лінії можна дізнатись у ТП 0-800-506-800 також там можна дізнатись чи попали Ви вже під модернізацію.

#5 Xray999

Xray999

    Посетитель

  • Форумчане
  • PipPipPip
  • 224 сообщений
  • Откуда :Ужгород (Районная АТС-734)
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 25
Начинающий

Отправлено 12.04.2017 - 10:53

Просмотр сообщенияterm0stat (11.04.2017 - 21:22) писал:

До-речі, як можна дізнатись свою спроможність лінії? (Прокладали майже 7 років назад.)
В мому модемі, є певні значення лінії — затухання, шум і тп. Це має якусь роль до пропускної здатності?
  
Пропускна спроможність лінії

Опубліковане фото

#6 term0stat

term0stat

    Гость

  • Пользователи
  • 4 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 13.04.2017 - 14:10

Дякую за відповіді.

В мене такі дані.

Наскільки я зрозумів, максимально можлива швидкість, для моїє лінії — це 7,5 мб?

#7 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4247 сообщений
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 1232
Профи

Отправлено 13.04.2017 - 15:44

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

максимально можлива швидкість, для моїє лінії — це 7,5 мб?
В сферичному вакуумі так. В реалі мінус 10-15%, буде десь 6 - 6.5 мб.

Гадаю по IP. Ставлю Windows по фотографии. Излечиваю вируса. Избавляю от Большого Пинга. Ясновидение через торрент протокол.

Изображение

#8 term0stat

term0stat

    Гость

  • Пользователи
  • 4 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Львів
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 13.04.2017 - 17:09

Просмотр сообщенияSySOPik (13.04.2017 - 15:44) писал:

Просмотр сообщенияterm0stat сказал:

максимально можлива швидкість, для моїє лінії — це 7,5 мб?
В сферичному вакуумі так. В реалі мінус 10-15%, буде десь 6 - 6.5 мб.
Вельми вдячний :ca:





Темы с аналогичным тегами укртелеком, тарифи, 24

Свернуть %s Похожие темы

  Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
МЕМОРИАЛЬНЫЙ ЧАТ : Нові тарифи на 2010 ? hrywko
  • 8918 Ответов
  • 274771 Просмотров
Нові тарифи! vas
  • 1 Ответов
  • 1988 Просмотров
Проблеми переходу на нові тарифи dumpkin
  • 15 Ответов
  • 2394 Просмотров
Нові тарифи як змінити на більше ?? Гость_kakawka#1_*
  • 40 Ответов
  • 4129 Просмотров
Статична IP адреса при переході на нові тарифи ОГО!-2 чи ОГО!-4 andiXT
  • 2 Ответов
  • 6701 Просмотров

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей