Страница 1 из 1
Проблема при роздачі інтернету в локальну мережу
Отправлено 31.07.2008 - 09:37
Виникиає в тому, що у всіх комп'ютерах локальної мережі час від часу зникає інетернет, окрім основного, на який він і підключений, і відновлюється тільки після перезагрузки основного. На основному дві мережеві карти, в одну увіткнутий модем Callisto 821+, а друга - на світч. І, що саме дивно, я не можу вслідить закономірності, зранку вмикаю все працює, а тоді, незрозуміло з якої причини, може через годину, може й довше, зникає. Допоможіть будь-ласка.
Отправлено 11.11.2008 - 13:30
Вже декілька місяців використовую модем в режимі рутера, а вчора вечором підійшовши до компа застав картину: модем з`єднаний, а на компі нуль... Настройки мережної карти подивився - наче все гут, працювало як годинник довгий час, тим більше крім мене до модема ніхто не лазить; комп перезавантажував, навіть "восстановление системы" робив
- все марно. Впавши "у повний розпач" перенастроїв мостом і поїхав далі. А сьогодні прийшов на форум шукати раду і вже ледь не створив нової теми, але знайшов цю. Як виявилось усе було доволі тривіально:
саме після зняття галки все запрацювало як і раніше. Дякую :hi:
Цитата
не стоит ли галка "разрешить отключение этого устр-ва для экономии энергии" в св-вах сетевухи, воткнутой в свич?
саме після зняття галки все запрацювало як і раніше. Дякую :hi:
Отправлено 16.12.2008 - 00:42
В мене схожа проблема, тыльки трышки подругому. Є комп + Callisto821+R3 + Ого 512, я хочу підключити інтернет на ноутбук через другу сетевуху (уже встановлена). Я зробив локалку, поставив дозвіл на використання доступу до інтернету через першу сетеву, на ноуті з'явився значок інтернету, але вийти в інтернет неможу. Компи в сітці друг друга бачать нормально. В чому проблема?
Поделиться темой:
Страница 1 из 1
Свернуть категорию Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Інтернету немає, бо проблема на лінії
|
tarasyk ![]() |
|
|
![]() |
Проблема: KDE залипает при входе в /mnt
|
Гость_Юзер_* |
|
|
![]() |
Відключення інтернету при не оплаті до 20 числа
|
Vadim_tr ![]() |
|
|
![]() |
МЕМОРИАЛЬНАЯ: ОГО работает только при поднятой трубке телефона ("Проблема с ДСЛ") | Гость_rikit_* |
|
|
![]() |
Проблема при переходе с Необмежений-128 Home на Необмежений-256 Home
|
Trogvar ![]() |
|
|

Помощь

Наверх