-
7 Страниц
- 1
- 2
- 3
- →
- Последняя »
АДСЛ В Київській області...
Отправлено 01.02.2007 - 16:42
Київська обласна філія ВАТ "Укртелеком" надає послугу "ОГО!" - ADSL-підключення до Інтернет в містах Бровари, Славутич, Яготин, Бориспіль, Біла Церква, Васильків, Фастів, Ірпінь, Вишгород, Вишневе, Обухів, Богуслав, Боярка, Українка, Миронівка, Переяслав-Хмельницький, Березань, Сквира, Тетіїв, Кагарлик, Тараща, селищах міського типу Баришівка, Згурівка, Рокитне, Володарка, Ставище, Буча, Бородянка, Макарів та селищах Нові Петрівці Вишгородського району, Рудики та Козин Обухівського району, Лісники та Бобриця Києво-Святошинського району. http://www.ko.ukrtel...s/?id=1135#1135
А інші міста та селища Київської області?
А інші міста та селища Київської області?
Отправлено 19.02.2007 - 21:48
Мне ОООООЧЕНННЬ интересно! Планирует ли УкрТелеком И КОГДА ИМЕНННОО!!!!! расширять канал на с.ХОТОВ ???
2Мбит на весь поселок...и больше чем 128/32 (По анлиму) не дают.... это не серьезно!
Я хотел бы подключиться на 512 по Анлиму.
ТАк же интересно можно ли как-то ВСЕ ТАКИ подключиться на пакет с 512кбит ???
ЗАранее благодарен.
2Мбит на весь поселок...и больше чем 128/32 (По анлиму) не дают.... это не серьезно!
Я хотел бы подключиться на 512 по Анлиму.
ТАк же интересно можно ли как-то ВСЕ ТАКИ подключиться на пакет с 512кбит ???
ЗАранее благодарен.
Отправлено 26.08.2008 - 19:32
Alik сказал:
awgyr сказал:
Кая я понял возможность подключения в Броварском районе (с. Летки) откладывается на неопределенное время? Или нет?
И все неправильно вы поняли, вот как раз наоборот - подключаться уже можно, причем недели две уж как.
http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/d ... it_groovy/
Нажаль, за вказаним номером телефонної лінії зараз немає технічної можливості надання послуги "ОГО". Залиште, будь-ласка, Ваші контакти, і з Вами зв'яжуться наші фахівці, коли така можливість з'явиться.
Які будуть варіанти? Може треба кудись зателефонувати?
Отправлено 27.08.2008 - 17:07
Всім дякую... сьогодні на сайті my.ukrtelecom.ua побачив очікуване: Вітаємо! За вказаною Вами телефоною лінією є технічна можливість надання послуги "ОГО".
Вже оформив заявку... сижу чекаю.... В найближчій час наші фахівці Вам передзвонять. Питання експертам: а на мобільні телефони телефонують?
Вже оформив заявку... сижу чекаю.... В найближчій час наші фахівці Вам передзвонять. Питання експертам: а на мобільні телефони телефонують?
Поделиться темой:
-
7 Страниц
- 1
- 2
- 3
- →
- Последняя »
Свернуть категорию Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Где в Луганске можно купить АДСЛ модем?
|
wd ![]() |
|
|
![]() |
тем кто не может поставит себе адсл от телекома
|
truestep ![]() |
|
|
![]() |
ОГО в області та місті!
|
Андрей ![]() |
|
|
![]() |
Народ, поможіть, не можу настроїти АДСЛ.
|
Orchik ![]() |
|
|
![]() |
АДСЛ в г. Городище
|
kakawka#1 ![]() |
|
|

Помощь

Наверх