Добрий день. В Укртелеком потрібно написати заяву від сусідів, які мають спарений номер з нами, що вони згідні, що я підключусь до ОГО. Як правильно її написати щоб не було лишніх питань і не витрачати зайвий час? Якщо можна якийсь зразок закиньте. Дякую
Страница 1 из 1
Заява сусідів спареного номера
Отправлено 21.09.2010 - 08:33
chopa (20.09.2010 - 19:35) писал:
Цікаво, на форумі люди писали, що теж потрібна заява. Мені також сказали, щоб я приніс таку заяву, коли буде уже йти безпосереднє підписання договору.
Така заява, думаю, потрібна, так як спарений абонент вже не зможе підключити собі ОГО, а також для того, щоб мати привід і доступ для встановлення спліттера (не всі ж проживають в багатоквартирних будинках, де можна поставити спліттер в коридорі...)
Отправлено 21.09.2010 - 09:57
живемо в приватному секторі - будинки десь метрів 50 один від одного. Текст заяви має бути приблизно таким, якщо я вас правильно зрозумів "Я такий то такий, дозволяю такому то такому, встановлення інтернету від УТК ОГО, та проведення потрібних робіт для даного підключення, і не буду проти, що не зможу підключити собі інтернет від ОГО на спарений номер" так?
Поделиться темой:
Страница 1 из 1
Свернуть категорию Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Определение номера звонящего абонента
|
BU_ ![]() |
|
|
![]() |
подключение ОГО без подключения номера телефона
|
Андрюха ![]() |
|
|
![]() |
Сколько стоит перерегистрация номера телефона?
|
Nataniel323 ![]() |
|
|
![]() |
ОГО без номера
|
elandili ![]() |
|
|
![]() |
Номера телефонов Службы поддержки Донецк Макеевка