Перейти к содержимому


Домоможіть не знаю в чому проблема


  • Закрытая тема Тема закрыта
Сообщений в теме: 25

#1 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 04.08.2011 - 14:57

Доброго дня! Так почну з того що після сильної грози пару днів назад згорів модем і мережева карта вийшла з ладу, недавно придбав карту та модем TP-Link DT 8810 так як фінанси так сказати співають....Тепер про саму проблему, час від часу пропадає інтернет і через декілька секунд з'являється
Изображение
Изображение
так коли все нормально
Изображение
так коли і-нет пропадає, пропадає не на довго секунд на 20 може довше коли й менше, як коли і без певної періодичності в часі.
Ось параметри лінії може щось допоможуть модем налаштований бріджем
Изображение
не знаю в чому проблема може хтось допоможе доброю порадою!
P.S. коли поставив мереж карту вона через певний час вимикалась і вмикалась, в настройках стояла галочка напроти "разрешить отключение этого устройства для экономии энергии" я зняв галку мережка перестала вимикатись, може ще щось тут потрібно настроїти

#2 Гость_revolution_*

Гость_revolution_*
  • Гости
Репутация: 0

Отправлено 04.08.2011 - 16:01

Просмотр сообщенияAnarhist08 (04.08.2011 - 14:57) писал:


не знаю в чому проблема може хтось допоможе доброю порадою!
P.S. коли поставив мереж карту вона через певний час вимикалась і вмикалась, в настройках стояла галочка напроти "разрешить отключение этого устройства для экономии энергии" я зняв галку мережка перестала вимикатись, може ще щось тут потрібно настроїти
А как ведут себя лампочки на модеме в момент обрыва связи????

#3 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 04.08.2011 - 16:37

Просмотр сообщенияrevolution (04.08.2011 - 16:01) писал:

Просмотр сообщенияAnarhist08 (04.08.2011 - 14:57) писал:


не знаю в чому проблема може хтось допоможе доброю порадою!
P.S. коли поставив мереж карту вона через певний час вимикалась і вмикалась, в настройках стояла галочка напроти "разрешить отключение этого устройства для экономии энергии" я зняв галку мережка перестала вимикатись, може ще щось тут потрібно настроїти
А как ведут себя лампочки на модеме в момент обрыва связи????
саме цікаве що лампочки мигають і світяться ніби ніякого обриву й немає

#4 revolted

revolted

    Новичок

  • Форумчане
  • Pip
  • 71 сообщений
  • Откуда :Николаевский филиал)
  • Регион услуги:Николаев
Репутация: 14
Начинающий

Отправлено 04.08.2011 - 17:56

С такими параметрами на линии возможны сбои.Наверное в сельской местности живёшь?И далеко от АТС?

#5 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 04.08.2011 - 18:14

Просмотр сообщенияrevolted (04.08.2011 - 17:56) писал:

С такими параметрами на линии возможны сбои.Наверное в сельской местности живёшь?И далеко от АТС?
місто але можна сказати що село))) АТС десь з 1 км, до нових тарифів показники були кращі, це вже з новими тарифами намутили тепер такі показники

#6 Уголёк

Уголёк

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 20 сообщений
  • Откуда :Винница АТС 53
  • Регион услуги:Винница
Репутация: 9
Новичок

Отправлено 04.08.2011 - 22:57

Звоните в ТП и просите снизить скорость порта, прежде всего Upstream.
Zhone/Paradyne-6211 | Укртелеком «ОГО! Легкий»

#7 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 10:30

Ще що замітив, коли  пропадає і-нет як захожу в той час в веб-інтерфейс модема зразу і-нет з"являється що за чудесія) можливо то модем, як прошити TP-link DT-8810 і де взяти прошивку?

#8 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 10:36

http://www.tp-link.c...p?a=1&m=TD-8810
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#9 bazzzilio

bazzzilio

    Опытный

  • СуперМодераторы
  • 4231 сообщений
  • Откуда :Чернігівська обл
  • Регион услуги:Чернігів
Репутация: 624
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 10:40

А що про це каже сторінка статистики на my.ukrtelecom.ua (статистика по сесіях)? Мо’ ваш модем не справляється з кількістю з’єднань uTorrent’a?
TP-Link TD-W8901N (bridge mode) "Двадцятка" DHCP + Mikrotik RB750

#10 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 11:27

Просмотр сообщенияbazzzilio (06.08.2011 - 10:40) писал:

А що про це каже сторінка статистики на my.ukrtelecom.ua (статистика по сесіях)? Мо’ ваш модем не справляється з кількістю з’єднань uTorrent’a?

В цьому не розбераюсь зовсім ось :

Изображение

з"єднань в торенті 337 максимум виставлено 400

Просмотр сообщенияSLASH_id (06.08.2011 - 10:36) писал:


прошивати зразу останньою чи починати з самої першої? а то колись читав що треба з першої починати

#11 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 11:35

Тією, яка вам підходить!
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#12 bazzzilio

bazzzilio

    Опытный

  • СуперМодераторы
  • 4231 сообщений
  • Откуда :Чернігівська обл
  • Регион услуги:Чернігів
Репутация: 624
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 11:39

Мені зазвичай вистачає максимум 20-40 з’єднань на тарифі Ультра. Спробуйте себе обмежити :) І ще. Була аналогічна проблема у знайомого. Зовсім випадково вдалося з’ясувати, що з’єднання обривається одночасно з появою шуму-тріску на лінії (спостерігали, тримаючи слухавку телефону біля вуха). Доки немає тріску - все працює. Тілки шелеснуло - так і зрив синхронізації. Рекомендував звертатись до лінійних монтерів.
TP-Link TD-W8901N (bridge mode) "Двадцятка" DHCP + Mikrotik RB750

#13 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 12:29

Просмотр сообщенияbazzzilio (06.08.2011 - 11:39) писал:

Мені зазвичай вистачає максимум 20-40 з’єднань на тарифі Ультра. Спробуйте себе обмежити :) І ще. Була аналогічна проблема у знайомого. Зовсім випадково вдалося з’ясувати, що з’єднання обривається одночасно з появою шуму-тріску на лінії (спостерігали, тримаючи слухавку телефону біля вуха). Доки немає тріску - все працює. Тілки шелеснуло - так і зрив синхронізації. Рекомендував звертатись до лінійних монтерів.
ок обмежимо себе) поспостерігати за шумами буде проблематично, так як телефон у іншій кімнаті, підключу так сказать рідню щоб допомогли)

з.і. чому не можу поставити + пише що я вже використав ліміт хоча не ставив нікому сьогодні

#14 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 19:39

Сделайте скрин лога модема в момент обрыва. Какая сетевая карточка?
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#15 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 20:04

Просмотр сообщенияSySOPik (06.08.2011 - 19:39) писал:

Сделайте скрин лога модема в момент обрыва. Какая сетевая карточка?

Silan SC92031 PCI Fast Ethernet Adapter, скрін 3робити на закладці statistics>adsl?

#16 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 20:34

Просмотр сообщенияAnarhist08 (Сегодня, 21:04) писал:

Silan SC92031 PCI Fast Ethernet Adapter, скрін 3робити на закладці statistics>adsl?
Можно и там и System Log.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#17 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 22:11

Изображение
Це все що там відображається більш нічого коли сеть падає то при обновці лог пише 404 not found і зразу сеть з"являється,і не тільки в System Log а й в статистиці adsl також таке спостерігається, хоча можливо я щось не те заскрінив

#18 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 06.08.2011 - 22:16

Проблемы с сетевой - линк падает включается (Link up/Link down). Зайди в настройки сетевой и выруби все "улучшайзеры" типа Flow Control, Priorty, Checksum и т.д. в положение disabled. Перепрошей мопед последней прошивкой.
Слот где была старая сетевая не подгорел или сгорела встроенная? Патч-корд можно заменить  тоже на новый.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#19 Anarhist08

Anarhist08

    Гость

  • Пользователи
  • 11 сообщений
  • Регион услуги:Хмельницький
Репутация: 0
Новичок

Отправлено 06.08.2011 - 22:43

Просмотр сообщенияSySOPik (06.08.2011 - 22:16) писал:

Проблемы с сетевой - линк падает включается (Link up/Link down). Зайди в настройки сетевой и выруби все "улучшайзеры" типа Flow Control, Priorty, Checksum и т.д. в положение disabled. Перепрошей мопед последней прошивкой.
Слот где была старая сетевая не подгорел или сгорела встроенная? Патч-корд можно заменить  тоже на новый.

Изображение
тут все що можна поставив дісаблед Priorty, Checksum не найшов, сетіва встроєна була а тепер в PCI завтра переставлю в другий слот може попустить, пачт-корд новий, дякую поки що на тому)

з.і. тільки що поставив D-link 2500u в сусіда взяв по тестити, в логах також тільки що вискочило при обриві
Jan 1 00:14:27 user crit kernel: eth0 Link DOWN.
Jan 1 00:14:28 user crit kernel: eth0 Link UP.

#20 intel

intel

    D-Link user

  • Форумчане
  • PipPipPipPipPip
  • 672 сообщений
  • Откуда :Львів
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 48
Знающий

Отправлено 07.08.2011 - 08:30

Anarhist08, ну тут что то с сетевой картой или скорее всего кабелем который идет от нее




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей