Перейти к содержимому


Проблеми із трасіровкою


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 32

#1 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 09:04

уже більше двох тижнів проблеми із трасіровкою, із за цього постійні затримки у відкритті сайтів і перегляді он-лайн відео
скрін трасіроки прикріплений
Уже тиждень веду перемови з техпідтримкою у Києві - результатів О
може хтось щось порадить куди звернуться або якесь вирішення проблеми

Трифний план - Ого легкий!, швидкість тарифна 5 Мбіт - в реалі більше 2 не буває

Прикрепленные файлы

  • Прикрепленный файл  1.JPG   100.78К   48 Количество загрузок:


#2 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:06

В чем проблема с трасировкой?
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#3 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 09:10

Переглянути повідомленняSySOPik, 30.08.2012 - 09:06, написав:

В чем проблема с трасировкой?

не відповідає сервер який іде по маршруту відразу за моїм модемом (видно із скріна)
із за цього дуже поганий веб-серфінг

прикладаю ще скрін тесту швидкості і характеристик лінії з модема

Прикрепленные файлы

  • Прикрепленный файл  2.JPG   89.34К   52 Количество загрузок:
  • Прикрепленный файл  3.JPG   63.39К   48 Количество загрузок:


#4 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:20

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:10, написав:

не відповідає сервер який іде по маршруту відразу за моїм модемом (видно із скріна)із за цього дуже поганий веб-серфінг

Он и не ответит. То шлюз Укртелекома - он не отвечает на запросы. На качество инета не влияет. К другим узлам нормальный пинг.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#5 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 09:25

Переглянути повідомленняSySOPik, 30.08.2012 - 09:20, написав:

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:10, написав:

не відповідає сервер який іде по маршруту відразу за моїм модемом (видно із скріна)із за цього дуже поганий веб-серфінг

Он и не ответит. То шлюз Укртелекома - он не отвечает на запросы. На качество инета не влияет. К другим узлам нормальный пинг.

ну Ви таке говорите - не відпосіть, раніше трасіровка ішла без проблем і відповідав, і інет робив, я ж уже не перший день на Укртелекомі
які тести лінії ще можна зробить що знайти проблему?

такі самі проблеми із інетом у багатьох знайомих хто на Укртелекомі, у різних частинах міста

#6 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:37

Ви намагаєтесь знайти проблему якої не існує.
З таким же успіхом ви можете шукати проблему з microsoft.com Зробіть туди трассу.
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#7 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 09:43

Переглянути повідомленняSLASH_id, 30.08.2012 - 09:37, написав:

Ви намагаєтесь знайти проблему якої не існує.
З таким же успіхом ви можете шукати проблему з microsoft.com Зробіть туди трассу.

Ви мене не розумієте, я не пред"являю претензії до Укртелекому що проблеми із конкретними сайтами які не відкриваються, дані резульати були приведені до прикладу
я за те що послуга інтернет надається не належної якості за який платяться кошти
коли була нормальна якість інтернету я користувався і горя не знав, і всім рекомендував
зараз виникла проблема на боці Укртелекому, вирішить її не хочуть, тому звернувся до шановних форумчан можливо вони шось підкажуть

бо проблеми не тільки із трасіровкою а із швидкістю

#8 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:45

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:25, написав:

раніше трасіровка ішла без проблем і відповідав

Кажу вам ще раз, шлюз укртелекома закритий для ICMP пакетів. Він не відповість. І так буде, поки інженери Укртелекома не вирішать що потрібно його відкрити чи не потрібно.

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:25, написав:

які тести лінії ще можна зробить що знайти проблему?

Я не бачу проблеми, до сайтів пінг нормальний, на трасі все в порядку.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#9 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:46

В чому не належна якість? В тому що шлюз укртелекому настроєний на блокування ICMP пакетів???
Раніше не був настроєний - тепер так.

Маршрутизатор не забов'язаний відповідати на ICMP. Ось він і не відповідає.

Приклад з microsoft я привів не просто так. Їх сервер не відповідає ні на трассу ні на ping. Це теж неналежна якість?
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#10 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:46

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:43, написав:

бо проблеми не тільки із трасіровкою а із швидкістю

Так з швидкістю чи трасіровкою. Ви якось визначіться. А то скріни та питання про трасерування.
Получається як в анекдоті - налийте склянку води, бо такий голодний що аж переночувати ніде.

Update. У вас на порту швидкість більше 2.5 мегабіт не буде, лінія не тягне. Можливо у Вас пошкодження лінії. Треба виясняти причину чому змінилися параметри лінії.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#11 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:47

Автоматическое сообщение

Тема была перенесена из   "«ОГО» от Укртелеком -> Модемы и линии"   в   "Разное -> Оффтоп -> ОГОффтопка".
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение

#12 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 09:53

Переглянути повідомленняSLASH_id, 30.08.2012 - 09:46, написав:

В чому не належна якість? В тому що шлюз укртелекому настроєний на блокування ICMP пакетів???
Раніше не був настроєний - тепер так.

Маршрутизатор не забов'язаний відповідати на ICMP. Ось він і не відповідає.

Приклад з microsoft я привів не просто так. Їх сервер не відповідає ні на трассу ні на ping. Це теж неналежна якість?

не розумієте про що я кажу, або не хочете почути
добре що у вас не має проблем із інетом, коли потрібно глянуть швидко інформацію в інеті а його немає - хоча усе правильно налаштоване і оплачено
ладно, дякую за увагу, тему можна закривать

#13 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 09:59

Чому ж не розумію. Розумію чудово. Коли був підключений до ого, трасса мала такий саме вигляд. Це нормально.

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:53, написав:

потрібно глянуть швидко інформацію в інеті а його немає
Так у вас пропадає інтернет, вас бентежить другий хоп у трассуванні чи проблеми зі швидкістю? Будьте ласкаві конкретно напишіть що вас не влаштовує. Я насправді не розумію.

Які показники швидкості при завантаженні з торренту? В який час у вас зникає інтернет? Як ви це бачите?
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#14 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 10:12

Переглянути повідомленняSLASH_id, 30.08.2012 - 09:59, написав:

Чому ж не розумію. Розумію чудово. Коли був підключений до ого, трасса мала такий саме вигляд. Це нормально.

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 10:53, написав:

потрібно глянуть швидко інформацію в інеті а його немає
Так у вас пропадає інтернет, вас бентежить другий хоп у трассуванні чи проблеми зі швидкістю? Будьте ласкаві конкретно напишіть що вас не влаштовує. Я насправді не розумію.

Які показники швидкості при завантаженні з торренту? В який час у вас зникає інтернет? Як ви це бачите?

з"єднання модема із станцією не пропадає, але сам інтернет постійно пропадає, або падає постійно швидкість, 10-30 сек швидкість нормальна потім як заліпає, потім знову нормальна і так постійно. При скачуванні торентів швидкість постійно скаче.
Відкриваєш будь-який сайт - він грузиться, грузиться і нічого, оновлюєш, може відразу загрузиться, може на 10-20 раз
тоді в чому може буть проблема? справа в тому що такі проблеми не тільки на моїй лінії, а і у інших користувачів
Все це відбувається у будь-яку пору доби

#15 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 10:16

Насправді проблем такого роду може бути досить багато.
Чисто те що сходу згадаю:
1. Крива вінда;
2. ДНС;
3. Модем;
4. Наводки на лінії (плаваючий SNR), постійно працює SRA та Bitswap. (Зкрутки, стяжки, багато абонентів в одному кабелі, гнила, мокра лінія та ін.)
5. Підкопчений порт на DSLAM.

Самі розумієте, що тут можуть лише наштовхнути на думку. Виправити більшість проблем можете лише ви.
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#16 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 10:35

Переглянути повідомленняSLASH_id, 30.08.2012 - 10:16, написав:

Насправді проблем такого роду може бути досить багато.
Чисто те що сходу згадаю:
1. Крива вінда;
2. ДНС;
3. Модем;
4. Наводки на лінії (плаваючий SNR), постійно працює SRA та Bitswap. (Зкрутки, стяжки, багато абонентів в одному кабелі, гнила, мокра лінія та ін.)
5. Підкопчений порт на DSLAM.

Самі розумієте, що тут можуть лише наштовхнути на думку. Виправити більшість проблем можете лише ви.

Відповідаю по пунктам

1. Усе превіроно на 4 різних віндовсах (3 ХР і одна 7), віндовси два ліцензійних (дві ХР) оновлення всі офіційні. Фаєрволи відключалися зовсім, на них тоже ліцензія
2. ДНС - мене самого турбує, пробував ДНС гугловські (8.8.8.8) ставить в настройках модема, особливої різниці не помітив, моживо Ви підкажете якісь
3. Модеми Huawei HG530 (куплений 8 місяців тому в абонентсьому відділ і їми ж налаштований) - модеми налаштовував потім у режим бріджа і роутера - нічого не змінилося.     Другий модем Calisto 821+, також придбаний в Укртелекомі. З"єднувалися як по кабелю так і по вай-фай (якшо дозволяють характеристики модему)
4. Дві лінії перевіряв, дома і на роботі, на домашній лінії - від кабельного ящика до самого модема затянутий ПРППМ без єдиної скрутки (раніше були проблеми із лінією - тоді міняли лінію) на роботі кабельний ящик знаходиться у одному приміщенні із модемом, від ящика до модема затянута "лапша" але це максимум 3 метри
Детальніші параметри лінії не знаю, сьогодні майть черговий раз прийти специ із Укртелекому, але якось підозрізо що на різних магістралях одинакові проблеми із інетом
5. Як можна вияснить стан порту DSLAM?

#17 SLASH_id

SLASH_id

    Техадмин

  • Администраторы
  • 2867 сообщений
  • Откуда :Киев
  • Регион услуги:Не абонент ОГО
Репутация: 594
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 11:03

Ну якщо з вашого боку проблем насправді немає, то залишається лише чекати якихось дій від телекому, нехай розбираються у своєму хазяйстві)
Прийдуть специ - зроблять-добре - ні - пишіть письмову скаргу до центру обслуговування на місці - не буде реакції - шукайте альтернативу.
-----Плохая линия? Попробуйте витую пару!-----          Все мои посты лицензируются по данной лицензии: Изображение >>>>>Абонент Изображение
Kaspersky Gold Beta Tester ____Вопросы и просьбы в личку - игнорирую!____

#18 Sergey_UA

Sergey_UA

    Новичок

  • Форумчане
  • Pip
  • 74 сообщений
  • Регион услуги:Тернопіль
Репутация: 8
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 11:14

dr_alexander написав:

з"єднання модема із станцією не пропадає, але сам інтернет постійно пропадає, або падає постійно швидкість, 10-30 сек швидкість нормальна потім як заліпає, потім знову нормальна і так постійно. При скачуванні торентів швидкість постійно скаче.
Відкриваєш будь-який сайт - він грузиться, грузиться і нічого, оновлюєш, може відразу загрузиться, може на 10-20 раз
тоді в чому може буть проблема? справа в тому що такі проблеми не тільки на моїй лінії, а і у інших користувачів
Все це відбувається у будь-яку пору доби

Ці перепади швидкості у Вас тільки коли увімкнений uTorrent? Я думаю, що лінія тут ні причому... В розширених налаштуваннях клієнта встановіть параметри bt.transp_disposition = 5, а також відключіть протокол uTP.

#19 dr_alexander

dr_alexander

    Интересующийся

  • Пользователи
  • 26 сообщений
  • Откуда :Костопіль, Рівненська обл.
  • Регион услуги:Ровно
Репутация: -6
Новичок

Отправлено 30.08.2012 - 11:20

Переглянути повідомленняSLASH_id, 30.08.2012 - 11:03, написав:

Ну якщо з вашого боку проблем насправді немає, то залишається лише чекати якихось дій від телекому, нехай розбираються у своєму хазяйстві)
Прийдуть специ - зроблять-добре - ні - пишіть письмову скаргу до центру обслуговування на місці - не буде реакції - шукайте альтернативу.

Була б альтернатива - питань би не було, от тільки коли живеш у маленькому містечку у частному секторі вибір не великий - або ОГО або по воздуху.
Із двох зол вибирають меншу
Якщо навіть не зроблять швидкість до 4 Мбіт, може тобі краще стане то буду писать письму скаргу.
А так раніше добре було, тільки пару проблем спочатку із лінією
Але раніше була місцева техпідтримка, позвониш до них, вони місцеві нюанси знають добре, пару хв і все літає, і модуляцію на порту підберуть і швидкість подивляться і порт перегрузять.... ех.... (дуже за ними шкодую)
а зараз все через Київ, а там всім побоку на рядового абонента

Переглянути повідомленняSergey_UA, 30.08.2012 - 11:14, написав:

dr_alexander написав:

з"єднання модема із станцією не пропадає, але сам інтернет постійно пропадає, або падає постійно швидкість, 10-30 сек швидкість нормальна потім як заліпає, потім знову нормальна і так постійно. При скачуванні торентів швидкість постійно скаче.
Відкриваєш будь-який сайт - він грузиться, грузиться і нічого, оновлюєш, може відразу загрузиться, може на 10-20 раз
тоді в чому може буть проблема? справа в тому що такі проблеми не тільки на моїй лінії, а і у інших користувачів
Все це відбувається у будь-яку пору доби

Ці перепади швидкості у Вас тільки коли увімкнений uTorrent? Я думаю, що лінія тут ні причому... В розширених налаштуваннях клієнта встановіть параметри bt.transp_disposition = 5, а також відключіть протокол uTP.

НІ -НІ
перепади постійно, уторент тільки для прикладу, я його тільки на ніч ставлю і то останній раз тільки для того шоб подивиться швидкість скачування

#20 SySOPik

SySOPik

    Телепат 80 лвл

  • СуперМодераторы
  • 4082 сообщений
  • Регион услуги:Закарпаття
Репутация: 1172
Профи

Отправлено 30.08.2012 - 12:02

Переглянути повідомленняdr_alexander, Сегодня, 11:35, написав:

Модеми Huawei HG530

Сделайте скрины с модема, состояние линии. Можно также сделать скрин состояния линии в момент когда нет интернета.
С наилучшими пожеланиями
Ваш Капитан Очевидность.

Изображение




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей