Архив форума ogo.in.ua Форум пользователей ОГО!™
Матрица «ОГО»
my.ukrtelecom.ua
почта @ ogo.in.ua
форумы infolan
моя статистика
ogo.in.ua/wiki
тест скорости
mobile mobile version
Убрать
Это архивный форум, возможность добавлять сообщения отключена.

Новый форум находится здесь: http://ogo.in.ua/forums/


Правила форума l ОГО и Торенты | Советы новичку l Раздел FAQ l Помощь "чайнику" l ADSL и локальная сеть l Модемы l Линии | Работы на сети.

Текущее время: 19 авг 2018 22:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2  След.
Автор Сообщение
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 25 мар 2008 16:40
Сообщения: 3
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения: Поможіть м.Заліщики
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 16:46 
В мене не мигає індикатор ДСЛ на модемі а в укртелекомі кажуть, що мене зареєстрували а зайти я не можу .
Обясниьь в чому причина я вже 3 дня на нервах


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Показать рекламу
Google
 
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 16:46 
Убрать


[Вернуться к началу]  
Не в сети
Живу на форуме

Зарегистрирован: 07 сен 2007 12:58
Сообщения: 818
Откуда: Городок, [ОГО! 1+, ASUS AM604g, 195.5.5.207]
Регион услуги: Хмельницкий
Баллы репутации: 138

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 16:52 
Anatoliy6061993
1. Який модем?
2. Що означає "не мигає"? Постійно горить - найчастіе добре, НЕ горить - перезавантажити/скинути до заводських налаштувань модем..
3. Чи інтернет взагалі прцював?


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 25 мар 2008 16:40
Сообщения: 3
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 17:05 
д-лінк 2500ю інтернет не працював. Індикатор не світится вопще не горить. Звонив на укртелеком казали що все працює


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Живу на форуме

Зарегистрирован: 07 сен 2007 12:58
Сообщения: 818
Откуда: Городок, [ОГО! 1+, ASUS AM604g, 195.5.5.207]
Регион услуги: Хмельницкий
Баллы репутации: 138

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 18:00 
Anatoliy6061993
Обрав тариф "самостійне підключення"? - Мучся :)

Пізнішіе, можливо завтра, люди з делінком тобі щось підскажуть...
ІМХО.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
ОГО Профессионал!

Зарегистрирован: 10 авг 2007 12:33
Сообщения: 2089
Баллы репутации: 685

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 18:18 
Anatoliy6061993 писал(а):
д-лінк 2500ю інтернет не працював. Індикатор не світится вопще не горить. Звонив на укртелеком казали що все працює

Смотрите в эту тему с самого начала - всё станет на свои места
Модемы Dlink DSL-2XX0U : главное обсуждение
http://ogo.in.ua/forum/viewtopic.php?t=1865

Почитайте, будет непонятно - спрашивайте.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Пользователь

Зарегистрирован: 12 фев 2008 12:53
Сообщения: 156
Откуда: Lviv АТС 251
Регион услуги: Не абонент ОГО
Баллы репутации: 5

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 18:45 
Anatoliy6061993
Подзвони у відділ абонентських підключень і спитай чи підключили тебе до ADSL порту


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 11 фев 2008 12:01
Сообщения: 3
Откуда: Тернопіль, АТС 26
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 25 мар 2008 20:47 
Мда... не повезло тобі.
В мене точно така сама ситуація була кажуть шо все ок, лампочка взагалі нічого не каже модем в мене причому такий самий як і в тебе ).

Цілий місяць розбирався, кожен день дзвонив поки не зробили, 3 рази майстри приходили і нічого не зробили.
Моя думка галімо підключили до порта. Шоб вони там не казали.

Спочатку казали шо лінія погана (зараз в мене на ній 4 мегабіти спокійно йде).
Дзвони кожен день, муч їх, така то контора ). Нет хороший а обслуговування не буду казати яке.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 мар 2008 15:58 
Anatoliy6061993 писал(а):
д-лінк 2500ю інтернет не працював. Індикатор не світится вопще не горить. Звонив на укртелеком казали що все працює

Ну я бачу шо у вас 25.03 з 18:00 почались конекти напевно доробили все до кінця. :)

Додано через 5 годин 9 хвилин 36 секунд:

Anatoliy6061993 писал(а):
так правда вчора з 18.00 год. інтерерт запрацював. Але швидкість скачування мала 29кб підніміть її пліз.

Обана а де пост дівся :!:

Вам потрібно трошки зачекати, так як обладнання включене не по оптиці, і тому у вас є тільки гарантована швидкість 256кбіт/256кбіт. Переключення планується вроді до місяця часу. Вибачте за незручності.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 25 мар 2008 16:40
Сообщения: 3
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 мар 2008 16:01 
так дякую за все з 18 год нет пахає норм. От тільки нині приблизно о 15.00 год AJ підняв швидкість,і йому низький уклін :good: :)


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Обживаюсь

Зарегистрирован: 11 апр 2008 15:05
Сообщения: 35
Откуда: Тернопілля
Баллы репутации: 0

ЗАБАНЕН
 Заголовок сообщения: Чому не підключають інет в с.Грабківці!!!! Зборівський р-н
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 09:59 
Чомусь наш дорогий ТЕЛЕКОМ не підключає нет ОГО в с.Грабківці? :oops:
Сама ж АТС стоїть в с.Млинівці (знаходиться рядом)!!! :cry:

Народ поясніть причину, і якщо можна підкажіть як пришвидшити цей процес? :help:


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 10:53 
На жаль поки що АДСЛ у вашому селі найближчим часом не буде. Для встановлення площадки потрібно якнайменше 20-25 потенційних абонентів хочаби :!: . Пишіть в Зборів заяви шо хочете АДСЛ і можливо на наступний рік буде у вас інтернет.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Обживаюсь

Зарегистрирован: 11 апр 2008 15:05
Сообщения: 35
Откуда: Тернопілля
Баллы репутации: 0

ЗАБАНЕН
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 11:25 
k@ktus писал(а):
На жаль поки що АДСЛ у вашому селі найближчим часом не буде. Для встановлення площадки потрібно якнайменше 20-25 потенційних абонентів хочаби :!: . Пишіть в Зборів заяви шо хочете АДСЛ і можливо на наступний рік буде у вас інтернет.


ну так АТС є, то чому незробити вже? :oops:


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Знающий

Зарегистрирован: 02 фев 2007 23:43
Сообщения: 446
Откуда: Чернигов
Регион услуги: Чернигов
Баллы репутации: 125

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 11:31 
Flesh09
написали ж:
Для встановлення площадки потрібно якнайменше 20-25 потенційних абонентів хочаби


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 11:36 
Flesh09 писал(а):
ну так АТС є, то чому незробити вже? :oops:

Ти думаєш це так просто, захотів АДСЛ і Телеком кров з носа має поставити обладнання в твому селі, щоб ти один користувався АДСЛ:!:
Розумієш монтажні роботи і обладнання не в копійочку обходяться, а аболаднання має окуповуватись і приносити дохід і тому тре знати наперед скільки людей потенційно стане користуватись інтернетом :!:
Думаю я тобі дохідливо все пояснив.
Тема себе вичерпала. Всі наступні повідомлення будуть рахуватись флудом/спамом :rtfm:


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Обживаюсь

Зарегистрирован: 11 апр 2008 15:05
Сообщения: 35
Откуда: Тернопілля
Баллы репутации: 0

ЗАБАНЕН
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 16 апр 2008 16:29 
k@ktus писал(а):
Flesh09 писал(а):
ну так АТС є, то чому незробити вже? :oops:

Ти думаєш це так просто, захотів АДСЛ і Телеком кров з носа має поставити обладнання в твому селі, щоб ти один користувався АДСЛ:!:
Розумієш монтажні роботи і обладнання не в копійочку обходяться, а аболаднання має окуповуватись і приносити дохід і тому тре знати наперед скільки людей потенційно стане користуватись інтернетом :!:
Думаю я тобі дохідливо все пояснив.
Тема себе вичерпала. Всі наступні повідомлення будуть рахуватись флудом/спамом :rtfm:


та зрозумів я зрозумів :crazy: , і взагалі це друг мене попросив запитати... в мене нет є давно :-P


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 17 сен 2008 21:59
Сообщения: 3
Баллы репутации: 5

 Заголовок сообщения: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 17 сен 2008 22:03 
Таке питання. Чи надає Укртелеком послугу ОГО в м. Скалат Підволочиського р-ну?


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 18 сен 2008 00:47 
Нажаль ні :( , там не має площадки, якщо є можливість пишіть листа від імені мешканців Скалату на Начальника Підволочиського телекому, що ви хочете щоб у вас встановили обладнання і був АДСЛ.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 17 сен 2008 21:59
Сообщения: 3
Баллы репутации: 5

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 18 сен 2008 21:13 
Шановний k@ktus
А якщо приміром я і декілька інших мешканців подадуть зайвку на перспективне підключення, то яка ймовірність того що з часом буде в нас ОГО.
Чи є в планах розсмістити площадку в Скалаті?


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 19 сен 2008 00:06 
На рахунок планів по розширенню сказати нічого не можу, так як сам не знаю, але чим більше буде бажаючих підключитись на "ОГО" ти скоріше діло зрушиться з місця. Так шо тут діло тільки за вами. :)


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 01 окт 2008 16:59 
Площадка в Скалаті є, приношу свої вибачення :hi: , але там зараз не має вільних портів.


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 17 сен 2008 21:59
Сообщения: 3
Баллы репутации: 5

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2008 09:42 
k@ktus писал(а):
Площадка в Скалаті є, приношу свої вибачення :hi: , але там зараз не має вільних портів.

Ха то все таки є площадка. А то деякі знайомі мають ОГО, а я ламав голову яким чином.
Заяву я звичайно написав, крім мене ще з десяток заяв є. Хоча в Підволочиську мені сказали що до Нового року розширення не буде.
Скажімо так, якщо будуть розширяти площадку, то скількох чоловік зможуть підключити? Чи не буде такого що підключать 2-3-ох, а решта далі чекають пів року?


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 30 янв 2007 11:29
Сообщения: 372
Откуда: Тернопіль, ЦТЕ МПД
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 30

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2008 16:16 
DeBoG писал(а):
k@ktus писал(а):
Площадка в Скалаті є, приношу свої вибачення :hi: , але там зараз не має вільних портів.

Ха то все таки є площадка. А то деякі знайомі мають ОГО, а я ламав голову яким чином.
Заяву я звичайно написав, крім мене ще з десяток заяв є. Хоча в Підволочиську мені сказали що до Нового року розширення не буде.
Скажімо так, якщо будуть розширяти площадку, то скількох чоловік зможуть підключити? Чи не буде такого що підключать 2-3-ох, а решта далі чекають пів року?


Плата має 32 порти відповідно 32 абоненти можна підключити


[Вернуться к началу]
 Профиль  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 28 мар 2009 18:33
Сообщения: 4
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 28 мар 2009 19:06 
У м. Скалат у 2008 році виникла затримка з підключенням до швидкісного інтернету "ОГО". У цьому ж 2008 році працівники Скалатської філії "Укртелеком" говорили що підключати інтернет будуть з нового 2009 р. Затримка з підключенням того, що нема портів і нікому не відомо коли вони будуть, навіть працівникам "Укртелекому". Черга на підключення в нас величезна і попит на нет теж великий. ТО Ж КОЛИ НАРЕШТІ БУДУТЬ ПОРТИ І ОХОЧИХ ПІДКЛЮЧАТЬ ДО "ОГО"? :)


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Аватара пользователя
Модератор

Зарегистрирован: 03 мар 2007 01:35
Сообщения: 222
Откуда: ЦТЕМПД Тернопіль
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 27

 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 30 мар 2009 09:40 
SashOKskalat писал(а):
У м. Скалат у 2008 році виникла затримка з підключенням до швидкісного інтернету "ОГО". У цьому ж 2008 році працівники Скалатської філії "Укртелеком" говорили що підключати інтернет будуть з нового 2009 р. Затримка з підключенням того, що нема портів і нікому не відомо коли вони будуть, навіть працівникам "Укртелекому". Черга на підключення в нас величезна і попит на нет теж великий. ТО Ж КОЛИ НАРЕШТІ БУДУТЬ ПОРТИ І ОХОЧИХ ПІДКЛЮЧАТЬ ДО "ОГО"? :)


Цього вам не скажуть ні в Тернополі ні в Києві, і ми того тоже не знаєм, тут 50х50, або будуть порти або не буде. можливо в цьому році можливо в наступному. :hi:


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Не в сети
Только зашел

Зарегистрирован: 28 мар 2009 18:33
Сообщения: 4
Регион услуги: Тернополь
Баллы репутации: 0
 Заголовок сообщения: Re: Чи є ОГО в м.Скалат?
СообщениеДобавлено: 30 мар 2009 11:47 
Чому така затримка з підключенням? Це ж тільки потрібно вставити площадку. Це ж в інтересах "Укртелекому", це ж їхні гроші. Будь ласка посприяйте підключенню. Ми вже чекаємо рік на нет)))))


[Вернуться к началу]
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения

Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB